Vinter-liv på Granatjønna

Skoyterjenter.jpgGranatjønna er en flott skøytearena. Frivillige i Bjørnli og medlemmer av Løkken Idrettsforeniong har i alle år tatt dugnadsansvaret for å legge til rette slik at isflata er ryddet for snø til glede for alle skøyteentusiaster i hele Meldal kommune. Løkken IF vil fortsatt ta et hovedansvar for brøyting, men appellerer nå via Idrettsrådet til de andre idrettslagene og frivillige om å ta et tak med snøskufla.

- Granatjønna er viktig for vinteridretten og vi er kjempeglad for å ha denne arenaen med de muligheter den gir. Som i alle sammenhenger når det gjelder frivillig idrettslagsarbeid har vi i Løkken IF en utfordring å finne skøyte-entusiaster som kan bidra med sin fritid. Styret i Løkken IF har nå sendt en henvendelse via det kommunale Idrettsrådet med appell til frivillige i hele kommunen og hjelpe oss med arbeidet på Granatjønna, sier sekretær i Løkken IF, Anne Lise Eriksen.

I tillegg til at saken blir drøftet i Idrettsrådet, håper styret i Løkken IF at frivillige tar kontakt direkte. Kontaktinformasjon finner dere under Kontaktinformasjon

Skoyter_nett.jpg