Olav S. Kvaale: - Støtt kronerullinga for Orklabanen!

lav Sigurd Kvaale. Foto: Marit MjøenLøkken-bedriften Simpro AS støtter kronerullnga for nytt kunstgress på Orklabanen. Daglig leder Olav Sigurd Kvaale håper at flere bedrifter gjør det samme som hans bedrift: - Vi trenger arbeidskraft og derfor må vi bidra til å gjøre Meldal attraktivt på alle måter. Investering i folks fritid er fornuftig!

- Skal vi fortsette næringsvirksomhet må vi stelle godt med ungdommen. Jeg håper andre bedrifter gjør som oss!

IMG_4007_1.JPG- Vi er ei bedrift som satser her i Meldal. Vi trenger flere ansatte og vi har dermed også et ansvar for å gøre det attraktivt både å arbeide og bo i Meldal. Ved å styrke fritidstilbudet, gjør vi kommunen mer attraktiv. De som vil arbeide hos oss ser ikke bare på hvilke tilbud bedriftene kan gi, men også hvilke tilbud lokalsamfunnet og nærmiljøet gir. Fritidsa

Han er nabo med Idrettsanlegget på Løkken og vet hvor mye frivillig innsats som legges ned her - og ved alle andre anlegg rundt om i kommunen. Det er ikke lenge siden at entusiastene i alpinanlegget i Trongbakken hadde behov for ny tråkkemaskin. Simpro støttet også denne aksjonen.

- Det er samme argumentasjon med tråkkemaskina som med nytt kunstgress. Dette gjør kommunen mer attraktiv. Synes vi må hjelpe til, sier han - og legger til: - Meldal fotball er opp i 4. div – og på vei videre oppover. Det er en ny generasjon gutter på gang. Nytt kunstgress er viktig.

ktiviteter er viktig. Derfor har bedriftene et ansvar for å hjelpe til når lag og foreninger ber om støtte. Derfor støtter vi Orklabanens arbeid med nytt kunstgress, sier Lav Sigurd Kvaale.