Gamle klubbemblemer etterlyses

Løkken IFIdrettslagene Thor, Fjeld og Løkken ble slått sammen og dannet Løkken Idrettsforening i 1947. Lagene representerer en stolt idrettshistorie helt fra 1896. Denne historien vil Løkken IF vise fram, og starter med innsamling av gamle klubbmerker for å stille ut i Klubbhuset. - Vi appellerer til alle om å lete fram slike effekter slik at vi kan lage ei flott utstilling, sier leder i LIF Bård Bergsrønning.

Bård har med seg Arnt MJøen og Magne Furuhaug i leteaksjonen etter emblemer som de tre idrettslagene brukte. De oppfordrer alle til å lete på loft og i kjeller, kanskje finnes noe der. Det kan være emblemer sydd på klær, foto eller andre rekvisitter som vitner om idrettshistorien på Løkken.

Har du info, send epost til post@lokken-if.no eller ta direkte kontakt med Bård, Arnt eller Magne!

Vil du lese mer om Løkken IFs historie - se her