Åpning av nytt kunstgress 5. juni

Orklabanen 2009. Foto: Ragnar WaalenNytt kunstgrasdekke på Orklabanen på Løkken Verk er ferdig! Banen er ferdigstilt langt tidligere enn planlagt, takket være en kjempeinnsats fra mange ildsjeler som har lagt ned en stor og god jobb for å få realisert den nye banen. Det inviteres til offisiell åpning fredag 5. juni.

Vi i Løkken IF ønsker alle fotballspillerne lykke til med innsats på ny bane! Spesielt viktig er det at de yngste spillerne, altså våre fremtidige toppspillere, får optimale forhold for å lære fotball på en grunnleggende god måte.

Orklabanen 2009. Foto: Ragnar Waalen

Kostnadene for rehabiliteringen beløper seg til ca 2,8 mill. Lokalt næringsliv og privatpersoner blir bedt om å kjøpe andeler til banen. Dette er en viktig del av finansieringen og svært mange har allerede benyttet muligheten for å støtte arbeidet. Det er vi takknemlige for.

Dersom noen har avglemt å kjøpe sine andeler, er vi selvfølgelig takknemlige for flere bidrag. Innbetaling kan skje til Løkken Sport AS, konto 4260.05.60519.

Minstepris for andelene er satt til kr. 250,- for privatpersoner og kr. 5.000,- for bedrifter.

Det er selvfølgelig mulig å kjøpe så mange andeler du ønsker. Vi er takknemlig for alle bidrag vi får og som bidrar til å lette driften av banen fremover.

Orklabanen 2009. Foto: Ragnar Waalen